">
Clairvision School

Шта је Clairvision (Школа јасновидности)?

Јасновидност, Трансформација свести

Смештена у Сиднеју, Clairvision је школа медитације и духовности. Пружа моћне методе и технике намењене истраживању и трансформацији свести. Приступ школе је изричито искуствен. Намењен је људима који се не задовољавају искључивим интелектуалним разумевањем, већ желе искуство духовних реалности из прве руке. Укратко, духовну обнову вам неће донети оно што претпостављате или прихватате за истину, већ оно што директно искусите. Clairvision школа увек наглашава супериорност искуственог знања над веровањем или догмом.

Clairvision за директно искуство

Да би директно искуство било могуће, потребна је перцепција.

Clairvision је нов метод који води до директне перцепције не-физичких реалности: треће око, чакре, суптилна тела, духовне реалности и виша бића, попут анђела. Она води до мапирања стања свести и трансформације сопства. Сврха је јасно виђење,јасновидност, сазнање Сопства и ослобађање његовог креативног потенцијала у вашем животу.

Искуствена путовања и унутрашња алхемија

Ви сте алхемичар, а ваша тела (суптилна и физичко) лабораторија. Програм школе Clairvision је унутрашње путовање кроз ваше сопствене сфере свести. Користи богат арсенал процеса и техника за откривање различитих фацета, аспеката ваше енергије и повезује Вас са вашим Вишим Ја. Детаљно истражује суптилна тела и пружа начин за њихов развој својеврстан body building суптилних тела.

Овде и Сада

Технике Школе Clairvision су дизајниране за људе који су део уобичајеног света. Оне вас не позивају да се повучете од ваших дневних активности да би спроводили сате медитирања. Потребно је само кратко свакодневно медитирање и већина техника је примењива за време уобичајених дневних активности. Резултат је интеграција духовне свести у све аспекте живота.

Буђење трећег ока

Путовање почиње са систематским методом за развој трећег ока основе за директно искуство духовних реалности. Овде ништа није нејасно! Индикације су јасне, технике прецизне, а први резултати тренутни и опипљиви. Примењене технике су: видовити, боље речено јасновидни снови, радиестезија енергетских линија, усаглашавање са енергијама тла, цео спектар техника за постизање психичке заштите и уземљења, вештине комуницирања базиране на перцепцији енергетских токова и неколико техника за унапређење дневне свести и присуства духом. Развој енергетских тела прима снажан подстрек кроз медитацију Громовити Штап, моћну технику за неговање енергетске циркулације кроз тело и перцепцију унутрашњег светла, вибрације и звука.

IST Интерактивно претраживање унутрашњег простора

IST је интензиван метод регресије и терапије прошлих живота, са метафизичким фокусом. Важан принцип у Clairvision стилу рада је да, пре него што неко постане надприродан, треба да буде нормалан. Нагласак се, стога, ставља на ослобађање од негативних емоционалних утисака и условљавања. Након похађања дугорочног тренинга и курсева у Сиднеју, студенти стичу професионални степен обучености у IST техници и тиме постају способни да је примењују на себи и осталима, у процесу који не захтева помоћ терапеута.

Супер-ум

Напредни аспект рада Clairvision школе укључује процес Супер-Ума, Моћ Тачке, који доводи до изузетног побољшања духовног виђења, убрзавања менталних функција и ослобађања креативности.

Мапирање свести

Од 1987, када је Dr Samuel Sagan, основао школу, велики број студената је оспособљен за перцепцију надприродних реалности. То је довело до формирања Clairvision Фонда, тима ангажованог у свеобухватном мапирању стања свести и не-физичких светова. Хиљаде часова рада имају свој резултат у производњи значајног материјала од више од 5 милиона речи, у форми књига, курсева и белешки са предавања.